-
Hoteller
-
Jylland
-
Fyn
-
Sjælland
-
-
Selskaber
-
Hoteller
- Jylland
- Fyn
- Sjælland
-
Book nu
Sinaturs TV-køkken
Mikael laver grillede grøntsager med Bøgedalsauce på øl og smør . Den perfekte forret eller smagfuld tilbehør til fx en god fisk.
Det skal du bruge til 2 personer:
200 gram blandede grøntsager.
(I videoen her bruges hvide og grønne asparges, spidskål og forårsløg)
2 dl. Bøgedal Sour'ish (eller en anden god øl)
150 gram smør
1 citron
Salt
Friske urter
Sådan gør du:
Gør grøntsagerne klar og læg dem på grillen eller en god pande. Når de er godt varme, tages de af og skæres i mundrette stykker.
Bøgedalsauce
Hæld 2 dl Bøgedal Sour'ish (eller anden øl) op i en gryde og kog den, indtil den er reduceret til godt ½ dl. Tag den af varmen og pisk det kolde smør i og smag til med revet citronskal og lidt smør.
Retten anrettes i en dyb tallerken og Bøgedalsaucen hældes over. Pynt afslutningsvis med lidt friske urter.
Vores hoteller
Kontakt os
Skarrildhus:
skarrildhus@sinatur.dk
Haraldskær:
har@sinatur.dk
Sixtus:
sixtus@sinatur.dk
Gl. Avernæs:
glavernaes@sinatur.dk
Storebælt:
stc@sinatur.dk
Frederiksdal:
frederiksdal@sinatur.dk