Bring lidt Sinatur frem i dit eget køkken
Hvis du har besøgt vores hoteller, har du måske bemærket, at vi flere steder har små opskriftskort liggende på alt lige fra brød og grød til marmelade og kager, så du kan bringe lidt Sinatur med ind i dit eget køkken. Og det er I heldigvis mange, der benytter jer af.
Nu får vores opskrifter sit eget univers her på siden, og det håber vi også, I vil tage godt imod. Siden vil løbende blive opdateret med nye opskrifter, som vi også vil dele med jer på både sociale medier og i vores nyhedsbreve.
Rugbrød med overskudskaffe
Lækkert hjemmebagt rugbrød, hvor du kan bruge dit overskudskaffe til at give brødet ekstra smag.
Pias rugtella
Brug dine rugbrødsrester fornuftigt! Prøv Pias lækre opskrift på cremet rugtella lige til at smøre på brødet.
Ninnas franske køkken
Et godt alternativ til den klassiske kyllingefillet er vores sprøde kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce. En nem og lækker ret med få ingredienser.
Nem dessert med rabarber/jordbær
En nem og lækker sommerdessert med jordbær/rabarbergrød, der smager himmelsk. Desserten kan laves i flere forskellige varianter afhængig af, hvor meget tid du har - og hvor sød den skal være.
Hjemmelavet müsli
Sæt trumf på morgenmaden eller mellemmåltidet, der stiller den lille sult, med vores hjemmelavede müsli og sirup til.
Madgrød på gamle kornsorter med bacon
Kender du typen, der ikke mener, at man kan spise grød til fx aftensmad? Den person har helt sikkert ikke smagt vores grød med både bacon, ost og grøntsager. Den smager himmelsk. Prøv selv og lad dig guide igennem opskriften i vores TV-køkken.
Hornfisk med stuvet sommergrønt
Hop en tur i køkkenet med vores køkkenchef, Mikael, som viser dig, hvordan du kan lave en nem sommerret med hornfisk og sæsonens grønt.
Makrel med stegt hjertesalat
Makrel i tomat kender du helt sikkert, men den lækre fisk er så meget mere end det. I bedste TV-køkken stil vil vores køkkenchef på Haraldskær vise dig, hvordan du laver denne nemme og lækre ret med makrel og grønt, som er den perfekte forret til sommerens hyggelige grillaftener.
Sinaturs Sommerdrink
En vaskeægte sommerdrink med gin- og rabarberlikør sætter prikken over i'et på enhver sommeraften. Husk at gå igang i god tid - likøren skal have tid til at trække smag i minimum en uge i køleskabet.
Sådan genbruger du dine grøntsager
Regrow: Sådan giver du dine grøntsagsrester nyt liv og undgår madspild. Få vores simple tricks til at blive selvforsynende her.
Sådan udskærer du en kylling
Er du typen, der altid køber enten kyllingefilleter eller -lår, fordi du ikke orker at stå med hele udskæringen selv? Se med her, hvor vi viser dig, hvor nemt det faktisk er. Og hvor meget godt kød, du får på en hel kylling.
Kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce
Et godt alternativ til den klassiske kyllingefillet er vores sprøde kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce. En nem og lækker ret med få ingredienser.
Hjemmelavet nutella
Gl. Avernæs' hjemmelavede nutella er en fast (og meget populær) ingrediens på morgenbordet, når du besøger vores sydfynske perle. Vidste du, at du nemt kan lave den hjemme hos dig selv?
Müsliboller
Klassiske boller med et twist. Vores müsliboller er et hit som det sødere alternativ på morgenbordet, til den lille sult og i madpakken. De smager fantastisk, og er nemme at lave.
Susannes morgengrød
Hvis du har været en tur i morgenmadsbuffeten på Haraldskær, er du sikkert stødt på Susannes (vores morgenkok) populære morgengrød. Og nu har du mulighed for at gøre hende kunsten efter hjemme i dit eget køkken.