Book nu

Spis nær vandkanten i vores restaurant


Med enorme panoramavinduer og en helt enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og den 17 kilometer lange bro, som forbinder Fyn & Sjælland.

I vores stemningsfyldte restaurant kan du nyde lækre retter, som er bygget op omkring sæsonens friske råvarer, som er tilberedt af vores dygtige kokke.
Derudover tager vi altid hensyn til allergier, så du stadig kan opleve gastronomi i særklasse.

Hvis du ønsker at spise i restauranten skal du booke bord på forhånd, da vi ellers ikke kan garantere, at vi har et ledigt bord på dagen.

Restauranten er åben mandag til lørdag.
Vi tager forbehold for at restauranten kan være fuldt booket og enkelte lukkede dage.
Søndag lukker hotellet efter morgenmad.

Menu

Vores kokke sætter en stor ære i at sammensætte vores menuer, så de passer til årstiderne og sæsonens friske råvarer. Selvom vores mad er lavet på naturens præmisser, så skal de naturligvis også matche dine præmisser. Hvis du har allergener eller særlige kostbehov, som vi skal tage højde for, så er du mere end velkommen til at kontakte os forud for dit ophold. Desuden har vi altid vegatariske eller veganske alternativer til retterne på vores menukort. 
 
Hver dag præsenterer vi dagens 3-retters menu. 
Det er ikke muligt at vælge fra et a la carte kort. 
Dette koncept har vi indført for at mindske madspil og vores klimaaftryk mest mulig.
 
Menupriser
1 ret         225 kr.
2 retter  325 kr.
3 retter  395 kr. 
 
Du er velkommen til at kontakte vores reception, hvis du ønsker at vide mere, eller ønsker at booke bord i restauranten.

Restauranten er åben mandag til lørdag.
Vi tager forbehold for at restauranten kan være fuldt booket samt enkelte lukkede dage.
Søndag lukker hotellet efter morgenmad.

Julebuffet

Er I et mindre selskab og kunne tænker jer lidt julehygge i vores restaurant, så tilbyder vi vores lækre julebuffet på disse datoer i november:

Fredag den 22. november
Fredag den 29. november

Kontakt receptionen for at reservere bord.

Book bord

Vin

Vinkortet indeholder ikke oversøiske vine med lang transportvej, og vi gør opmærksomme på, at vi ikke kan garantere, at alle vin er på lager eller i stort antal.

Se vores vinkort nedenfor eller spørg i restauranten.

Vinkort

Kælderkort

Selskaber

Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier:

Nærvær - i netop dit arrangement og med en fast kontaktperson.
Gastronomi - i højsædet med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage.
Natur - i vores smukke omgivelser.

Med gåafstand til Nyborg station og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt nem at komme til. 

Selskabskort 2025

Konfirmation 2025 

Mindestund

Har du/I allerede booket et arrangement, vil du senest 8 uger før blive kontaktet af vores restaurantchef eller selskabskoordinator.

Hold dit bryllup på Storebælt

På Hotel Storebælt kan I holde bryllup midt i den danske natur lige ud til det smukke, blå hav. Lad os danne rammerne for jeres fest, så nærværet med gæsterne, er det eneste, I skal tænke på, når I har sagt ja til hinanden. 

Læs mere her

Bryllupsarrangement

Firmafest

Trænger hverdagen til en magisk pause? På Storebælt tilbyder vi firmafester, som I kan kombinere med forskellige firmaarrangementer & -aktiviteter, som kan styrke arbejdspladsens inbyrdes forhold og give god energi.
 
Hvis I foreksempel skal holde julefrokost, sommerfest eller kick-off, hvorfor så ikke gøre det i første parket til havets bølger? Med en fantastisk udsigt til naturen og med lækker mad fra vores passionerede kokke, får I en firmafest, som I sent vil glemme. 
 
 
Skal I bruge et anderledes indslag, hvor I får rørt kroppen, så tilbyder vi sjove aktiviteter i samarbejde med Fieldmore 

Mad med mening

At handle lokalt er en hjertesag for vores køkken, for vi har ansvarlighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur. Desuden har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde.

Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. 

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener. Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv nogle af vores råvarer i vores urte- og køkkenhave.

I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter ved Kragegaarden ved Havndrup på Midtfyn. Her bliver melet malet på den gammeldags stenmølle, som bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.

Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffel- og kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke. 

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Vi tager forbehold for at restauranten kan være fuldt booket samt enkelte lukkede dage. 

Søndag lukker hotellet efter morgenmad.

Kontakt restauranten
+45 6531 4002

 

undefined    undefined

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.30

(Travlt mellem kl. 9.00 - 10.00)

Frokostbuffet
Man-lør 12.00-14.00

Aften
Man-lør 18.00-23.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)
​Vi tager forbehold for at restauranten kan være fuldt booket samt enkelte lukkede dage.
 

Søndag lukker hotellet efter morgenmad.