Dansk
Forplejning
Vi kan give jer en spiseoplevelse, I ikke kan få andre steder. Vi handler nemlig lokalt med bæredygtighed for øje, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi tilrettelægger menuen efter årstidens råvarer. Vi får vores mel fra Kragegaarden på Midtfyn. Her bliver melet malet på den gammeldags stenmølle, som bevarer kornets kvalitet, så der kan servres brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.
Vi får blandt andet vores grønt fra naboen på Rosilde Højgård, hvor bonden leverer helt fantastisk, økologisk grønt - hvad end der er tale om kartofler og kål, beder, æbler og selleri. Eller jordbær, for den sags skyld. Det er vi glade for, da med vegetariske og veganske alternativer på menuen spiller godt grønt en ekstra stor rolle.
Vi er meget stolte af vores Økologiske Spisemærke i sølv. Et mærke der giver god mening, når vi efterstræber at drive hoteller med et bæredygtigt mindset og på naturens præmisser. Økologi er nemlig ikke kun bæredygtigt, fordi de økologiske dyr kommer ud under åben himmel, men ifølge Økologisk Landsforening, også fordi økologiske landmænd ikke bruger energikrævende kunstgødning og generelt bruger mindre gødning.
Det er forplejning med mening.
Nå ja, så dyrker vi også selv en del råvarer i vores urte- og køkkenhave.
Vi kan holde dine konferencer, dagsmøder, døgnmøder og heldagsmøder – og hvad du ellers kunne have brug for. Ring til os, send os en mail, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, så vi kan fortælle dig, hvorfor du bør holde din konference i Nyborg.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold