Book nu

Forplejning

Vi forkæler jer med forplejningen


Vi kan give jer en spiseoplevelse, I ikke kan få andre steder. Vi handler nemlig lokalt med bæredygtighed for øje, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi tilrettelægger menuen efter årstidens råvarer. Vi får vores mel fra Mejnerts Mølle på den anden side af Storebælt, hvor kornets vej fra muld til mel giver det nogle særlige egenskaber, vi kan veksle til fantastisk brød.

Det meste af vores grønt kommer fra naboen på Rosilde Højgård, hvor bonden leverer helt fantastisk, økologisk grønt - hvad end der er tale om kartofler og kål, beder, æbler og selleri. Eller jordbær, for den sags skyld. Han leverer faktisk det meste, og det er vi glade for, for med vegetariske og veganske alternativer på menuen spiller godt grønt en ekstra stor rolle. 

Økologi og bæredygtighed går hånd i hånd

Vi er meget stolte af vores Økologiske Spisemærke i sølv. Et mærke der giver god mening, når vi efterstræber at drive hoteller med et bæredygtigt mindset og på naturens præmisser. Økologi er nemlig ikke kun bæredygtigt, fordi de økologiske dyr kommer ud under åben himmel, men ifølge Økologisk Landsforening, også fordi økologiske landmænd ikke bruger energikrævende kunstgødning og generelt bruger mindre gødning.

Det er forplejning med mening.

Selvdyrkning af råvarer

Nå ja, så dyrker vi også selv en del råvarer i vores urte- og køkkenhave, æblegård og bistader.

Vi kan holde dine konferencer, dagsmøder, døgnmøder og heldagsmøder – og hvad du ellers kunne have brug for. Ring til os, send os en mail, eller kig forbi til en uforpligtende kop kaffe, så vi kan fortælle dig, hvorfor du bør holde din konference i Nyborg.

Læs om vores madkoncept