-
Hoteller
-
Jylland
-
Fyn
-
Sjælland
-
-
Selskaber
-
Hoteller
- Jylland
- Fyn
- Sjælland
-
Book nu
Aspargesolie: få den lækre smag af asparges hele året rundt
Friske asparges er et tegn mange af os forbinder med sommertid og kan indgå i mange lækre sommeretter. Men vidste du godt, at du ikke behøver smide aspargesbunden ud, da du kan koge en lækker aspargesolie på enden?
Det skal du bruge:
500 gr. aspargesbunde (og også gerne skræller)
Neutralolie (f.eks. solsikke- eller rapsolie)
Det skal du gøre:
Skyld de hvide aspargesbunde og skræller og dræn dem godt
Kom aspargessroden og skræller i en gryde og dæk dem til med olien
Varm olien op til 70 grader og lad det simre i ca. en time
Sluk for varmen og lad olien køle ned
Hæld olien igennem et klæde og i en ren beholder
Vores hoteller
Kontakt os
Skarrildhus:
skarrildhus@sinatur.dk
Haraldskær:
har@sinatur.dk
Sixtus:
sixtus@sinatur.dk
Gl. Avernæs:
glavernaes@sinatur.dk
Storebælt:
stc@sinatur.dk
Frederiksdal:
frederiksdal@sinatur.dk