Dansk
Friske asparges er et tegn mange af os forbinder med sommertid og kan indgå i mange lækre sommeretter. Men vidste du godt, at du ikke behøver smide aspargesroden ud, da du kan koge en lækker aspargesolie på roden?
Friske asparges er et tegn mange af os forbinder med sommertid og kan indgå i mange lækre sommeretter. Men vidste du godt, at du ikke behøver smide aspargesbunden ud, da du kan koge en lækker aspargesolie på enden?
Det skal du bruge:
500 gr. aspargesbunde (og også gerne skræller)
Neutralolie (f.eks. solsikke- eller rapsolie)
Det skal du gøre:
Skyld de hvide aspargesbunde og skræller og dræn dem godt
Kom aspargessroden og skræller i en gryde og dæk dem til med olien
Varm olien op til 70 grader og lad det simre i ca. en time
Sluk for varmen og lad olien køle ned
Hæld olien igennem et klæde og i en ren beholder
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold