Dansk
Hvis du har deltaget i et af vores populære kaffe- og kageborde på Gl. Avernæs, er du muligvis stødt på denne lækre hulkage før. Den er et hit på vores kagebuffeter, og det er ikke uden grund. Prøv selv.
Dej:
3 æg
275 gram sukker
1 dl. varmt vand
2 tsk. bagepulver
200 gram hvedemel
Glasur:
125 gram smør
0,5 dl. sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. kakaopulver
2 dl. piskefløde
Pisk æg og sukker til dejen er lys og skummende og tilsæt herefter varmt vand. Sigt hvedemel og bagepulver og vend det i dejen. Sørg for, at det bliver rørt godt sammen, så det ikke klumper. Herefter hældes dejen op i en smurt springform med bagepapir i bunden og bages ved 175 grader i ca. 35 minutter.
Når kagen er færdigbagt, skal du prikke en masse huller med skaftet af en grydeske eller noget tilsvarende. Herefter kommer du alle ingredienserne til glasuren i en gryde og koger det op, mens du rører til det har en fin konsistens. Når glasuren er klar, hældes den over kagen, så det løber ned i alle hullerne.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold