Honing
  1. Kage/dessert/snacks
  2. Opskrifter /
  3. Kage/dessert/snacks /
  4. Honningchips fra Skarrildhus

Honningchips fra Skarrildhus


Honningchips fra Skarrildhus


Ingredienser

Chips
50 g flormelis
25 g honning
30 g smør
25 g mel
25 g salt (fint)

Creme
100 g friskost
60 g flormelis
2 spsk tørrede havtorne eller andre frysetørrede bær

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser til chipsene sammen med en elmixer. Stilles på køl 1 times tid. Tril små kugler af massen og bag dem på en "slip-let" plade. Bages i ca. 7-8 minutter ved 175 grader - til de har en gylden farve. 

Pisk alle ingredienserne til cremen sammen til en homogen masse. Cremen smøres imellem to honningchips. 

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold

Vælg et af vores seks hoteller