Kkk
  1. Kage/dessert/snacks
  2. Opskrifter /
  3. Kage/dessert/snacks /
  4. Glutenfri æblekage

Glutenfri æblekage


Glutenfri æblekage


Det skal du bruge:

200 gr. brunset smør
200 gr. sukker
3 stk stue temp. æg
1 gr. salt
150 gr. mandelmel
50 gr. boghvedemel
8 gr. bagepulver
30 gr. a-38
3 gr. vanilje 

Sådan gør du:

Smørret brunes og køles ned til stue temp. Sukker og brunet smør røres sammen på en røremaskine med k spade. Æg tilsættes 1 efter 1.
Når det hele er rørt sammen kommes resten af ingredienserne i. 
Dejen kommes i en passende form og dækkes af æblebåde og drysset med vaniljesukker.

Bages ved 170C° varmluft 23-28 minutter eller til færdig (stik en bagenål eller kniv i kagen og se om dejen slipper)

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold

Vælg et af vores seks hoteller