Walnuts Isolated White
  1. Kage/dessert/snacks
  2. Opskrifter /
  3. Kage/dessert/snacks /
  4. Gl. Avernæs' valnøddeparfait

Gl. Avernæs' valnøddeparfait


Gl. Avernæs' valnøddeparfait


Ingredienser

12 pasteuriserede æggeblommer
200 gr. flormelis
1 liter piskefløde
200 gr. valnøddekerner
50 gr. sukker
25 gr. smør

Fremgangsmåde

Sukkeret smeltes til en lys karamel og valnøddekerner og smør tilsættes pÃ¥ panden. Massen vendes grundigt rundt og stilles til afkøling pÃ¥ et stykke bagepapir.

NÃ¥r nødde- og sukkerblandingen er afkølet hakkes den i smÃ¥ stykker - gerne med en savtakket kniv. 

Æggeblommer og flormelis piskes til en hvid og luftig masse i 4-5 minutter.

Fløden piskes til en let flødeskum i en skål for sig. Æggemassen og flødeskummet vendes forsigtigt sammen.

De hakkede valnødder og karamellen tilsættes i cremen og fordeles i skÃ¥le/forme og stilles i fryseren i 6-8 timer.

Velbekomme.

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold

Vælg et af vores seks hoteller