Oellebroed
  1. Grød
  2. Opskrifter /
  3. Grød /
  4. Susannes morgengrød

Susannes morgengrød


Øllebrød a la Haraldskær

Susannes lækre morgengrød


Det skal du bruge til 2 portioner:

50 gram rugbrød eller andre brødrester (skal være groft og med mange kerner)
2 dl vand
1 dl øl (evt. hvidtøl)
1/2 tsk salt
2 spsk økologisk honning
1 tsk kanel
1 dl tørrede Ã¸kologiske tranebær

Sådan gør du:

Rugbrød, vand og øl blandes godt i en gryde og trækker ved stuetemperatur natten over. 
Herefter tilsættes de øvrige ingredienser og grøden koges op med løbende omrøring.

Serveres med letpisket fløde. 

Tip:

Du kan ogsÃ¥ lave en større portion og fryse noget af det. SÃ¥ har du altid en lille portion, som kan opvarmes, nÃ¥r grødlysten melder sig. 

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold

Vælg et af vores seks hoteller