Sinatur Chris Stenbidderrogn
  1. Om Sinatur
  2. Om Sinatur /
  3. Vores madkoncept

Gastronomiske oplevelser i særklasse


Vi kæmper hver dag for at vise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små, entusiastiske bønder og producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produkter. At et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere. At meningsfuld mad smager bedre.

Vi forstår også, at vores hjemlige klima og traditioner sætter nogle helt naturlige begrænsninger for udbuddet af produkter, ingredienser og råvarer. Vi køber lokalt, når det er muligt. Herefter dansk, så nordeuropæisk og europæisk – undtagelsesvis må vi handle oversøisk.

Vi er entusiastiske og ikke fanatiske. Derfor har vi selvfølgelig eksempelvis både kaffe, chokolade og vanilje, selvom det kræver en lang transport. Men sådanne ingredienser finder kun vej til vores køkkener, når varen er ’uundværlig’ og uden lokale alternativer.

Vi glæder os til at vise dig den store mangfoldighed og høje kvalitet i de danske råvarer – i vores seks forskellige egne af landet.

Klimabidrag for C02 belastende oksekød

Klimabidrag for C02 belastende oksekød

Vi ønsker, at vi i løbet af de nærmeste år får en væsentlig reduktion i hotellernes forbrug af oksekød. En del af det håndterer vi ved at skifte oksekødspegepølsen ud med et stykke pålæg lavet af kylling eller svinekød, eller vi skifter brunchpølsen med oksekød ud til en på svinekød.
Men det betyder også, at vi har fjernet oksekødet fra alle vores konferencemenuer og at vi i løbet af de næste år også fjerne oksekødet fra vores selskabsmenuer. Men hvorfor er det så nødvendigt og relevant?

Vi elsker økologi!

Vi elsker økologi!

Og vi ved, at råvarer, der har fået lov til at gro i eget tempo og uden sprøjtemidler, også er det absolut bedste for naturen. Men vi vil ikke prioritere økologi for enhver pris. Vi arbejder dagligt ud fra en tanke om bæredygtighed, og det indebærer blandt andet, at vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå unødvendig import af råvarer langvejs fra. Vi prioriterer altid at købe danske og gerne lokale råvarer. Derfor vil du fx aldrig finde hverken eksotiske frugter eller grøntsager, der kun dyrkes langt væk fra Danmark, i vores køkkener.

Læs mere om Sinatur Her

Læs mere om Sinatur Her

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold

Vælg et af vores seks hoteller