Dansk
Sinatur Hotel & Konferences nyeste ESG - Impact Rapport for 2023, giver et indblik i, hvordan vi arbejder med ansvarlighed og ESG. I rapporten vil vi gerne dele vores erfaringer, udfordringer og resultater bredt. Det gør vi med et ønske om, at inspirere og motivere andre virksomheder til ogsÃ¥ at tage ansvar for en mere bæredygtig fremtid.Det betyder ogsÃ¥ at Sinatur-hotellerne finder et ansvar i at gÃ¥ forrest, nÃ¥r det kommer til at tage valg, der gør det lettere for vores gæster, at agere klimavenligt i deres handlinger.Â
Det er vigtigt, at klimahandlinger har et fokus pÃ¥, hvor vi gerne vil hen, og hvordan en omstillet verden kan se ud. I vores seneste ESG-Impact rapport har Andrea Veggerby Lind, som har skrevet Ph.d. om danskernes klimaholdninger og adfærd udtalt at det handler om valg, nÃ¥r vi gerne vil udlede mindre. Og her er det vigtigt, at der er nogen, som gÃ¥r forrest og viser vejen – men ogsÃ¥, at vi fÃ¥r bedre muligheder for at handle. Det arbejde tager alle Sinaturs medarbejdere et vigtigt ansvar i. Her bruger Andrea Veggerby Lind ogsÃ¥ Sinatur-hotellerne som et vigtigt eksempel.Â
Andrea V. Lind mener, at der er enighed om, at der er et alvorligt problem med klimaforandringer og miljøkriser. Men også at der er en overvældende mængde information og valg, man skal træffe i hverdagen og, at det kan være svært og trættende at navigere i. Her kan det være en stor hjælp med virksomheder, der hjælper en med at agere mere bæredygtigt. Et ansvar Sinatur-hotellerne har påtaget sig. For når vi skal rykke på den udfordrede klimakrise, er vi nødt til at rykke sammen.
Andrea fortæller i rapporten også om, hvordan vi bakser med andre problematikker, hvor vi for eksempel gerne vil spise mere sundt og slappe mere af i fritid og ferie. Alt sammen går ind i samme regnestykke, og det hele handler om, hvilke handlemuligheder, vi har. Når der er nogen, der træffer valgene for os, bliver det langt nemmere for os at agere.
Her har Sinatur-hotellerne træffet nogle kontante valg, blandt andet omkring, hvad vi serverer og ikke serverer, så det netop kan gøre det lettere for vores gæster at handle mere miljøvenligt. Når vi laver disse radikale tiltag, er de med til at normalisere, at der fx ikke er oksekød på buffeter og vi gør det nemmere for vores gæster, at træffe deres valg.
Hos Sinatur betyder et fravalg af eks. oksekød derfor automatisk et tilvalg. Et tilvalg af nye alternativer, der ikke går på kompromis med tilfredsheden, men snarere udvider horisonter, der giver vores gæster den bedste gastronomiske oplevelse. Og hvor vi sammen med vores gæster kan sætte streger under, at god smag i munden sagtens kan gå hånd i hånd med gode smagsoplevelser og ny alternativer.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold