Konferencelokaler i grønne rammer
Uanset om du er på Sjælland, Jylland eller Fyn, så kan du, dine kolleger og jeres virksomhed booke konferencelokaler, der adskiller sig fra hverdagen. Og du ved, hvad man siger: ”Forandring fryder”. Anderledes rammer, der er forskellige fra din trivielle hverdag, er derfor dét, du kan finde hos Sinatur. Her går vi nemlig op I, at vores konferencelokaler, forplejning og mødeaktiviteter kan bidrage med et friskt pust af natur og energi til jeres hverdag.
Rummelige konferencelokaler
Alle er velkomne hos Sinatur. Vores konferencelokaler kan nemlig omfavne ethvert selskab – uanset om I er en lille forsamling eller større flok. Her finder I nemlig konferencelokaler, som kan huse alt fra to personer til 300 mennesker. Det betyder, at vi har en del konferencelokaler, der hver især kan opfylde forskellige behov.
På Hotel Haraldskær finder du eksempelvis Engsalen, der giver et smukt lys under hele konferencen og tilbyder en makskapacitet på 48 mennesker. Samtidig har I kig til den naturskønne Vejle Ådal, hvor den sydjyllandske charme skinner igennem. Vil du se, hvad vores andre hoteller rundt om i Danmark tilbyder? Så klik ind på vores seks hoteller nedenfor. Her er både konferencelokaler på Sjælland, Jylland og Fyn.
Frederiksdal Storebælt Gl. Avernæs Sixtus Haraldskær Skarrildhus
Kombinér konferencelokaler og gastronomi, naturligvis
Hos Sinatur bliver jeres dagsorden akkompagneret af mad. Vi mener nemlig, at gastronomi er et naturligt omdrejningspunkt til lange konferencedage. Derfor sørger vi også for, at det bliver et punkt på dagsordenen, som I og de resterende konferencedeltagere vil huske. Vores køkkener er nemlig drevet af et bæredygtigt fokus, som ikke driver rovdrift på den omkringliggende natur.
Uanset om du holder konference ved den sjællandske skov, den fynske strandkant eller den midtjyske å, så kan du være sikker på at få serveret mad, der bygger på respekt for lokalområdet. Hos Sinatur benytter vi os nemlig af lokale, økologiske råvarer, der er i sæson, og som kommer fra producenter og leverandører i nærområdet. Det giver dig en nærværende gastronomi, der bliver serveret på en inspirerende og lokaldyrket tallerken. Det vil både stille sulten og forhåbentligt give stof til egne tanker om bæredygtighedsinitiativer.