Priser
Sæsonmenu
Forret kr. 128,00 pr. person
Mellemret kr. 128,00 pr. person
Hovedret kr. 238,00 pr. person
Dessert kr. 128,00 pr. person
Vinmenu
Se vores vinkort eller spørg i restauranten.
Se vores store vinkort her
Menu
Køkkenet lader sig altid inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter.
Det betyder blandt andet, at du vil se egnens kartofler og havens kirsebær på tallerkenen i sommerperioden, mens hjemmedyrkede rødkål og saftige gulerødder kan pryde menuen i de koldere måneder. Hos Haraldskær gør køkkenet nemlig en dyd ud af at bruge egnens frugter og grønt, når de er i sæson.
Selvom køkkenets mad er lavet på naturens præmisser, så tager vi også del i dine. Derfor lytter de dygtige kokke på dine forbehold. Og skønt al information om allergener er tilgængelig i vores restaurant, er du mere end velkommen til at stille de søde tjenere spørgsmål. Her står personalet altid klar til at guide dig.
Du kan også give os et kald på 7649 6000, hvis du ønsker at vide mere om vores menuer.
Selskaber
Hold livets fester i stemningsfyldte, historiske omgivelser.
Vores restaurant og lokaler – der kun ligger 10 minutter fra Vejle centrum - kan danne ramme om alverdens glædelige stunder, som I sent vil glemme. Og personalet i kulissen sørger for, at I bare skal koncentrere jer om at nyde dagen. De dygtige kokke sammensætter nemlig menuen og tilbereder den fra bunden, alt imens de smilende tjenere gladeligt deler ud. Hos os får du en udsøgt smags- og festoplevelse, som både du og dine gæster vil huske i lang tid.
Mad med mening
Vejle Ådal er ikke bare noget særligt at kigge på. Det er også noget ganske særligt at smage på.
Dét vil du opleve, uanset om du besøger os som hotelgæst, kursist, festgæst eller blot spisende gæst i en af vores restauranter. Vores fremgangsmåde er nemlig krydret med en god portion grøn omtanke: Maden er lavet fra bunden, og det er årstiderne, der dikterer, hvad vi har på menuen. Vores råvarer er næsten udelukkende økologiske, og vi plukker helst selv vores krydderurter i ådalen.
Vi bekæmper madspild aktivt i det daglige, og vi forsøger at handle med respekt for naturen. Det er en del af den bæredygtige tanke, som driver os i det daglige. Derudover er vi stolte over at have Det Økologiske Spisemærke i sølv.
En ådal med plads til selskab
Haraldskær har både rummelige, lyse lokaler og en hyggelig herregårdskælder til selskaber. Med kapacitet til alt fra fire spisende gæster til et selskab på 90 i restauranten er der derfor mulighed for både store og små fejringer, hvor hotellets rammer vil blæse ethvert selskab bagover.
Hos Haraldskær er der således plads til dig og dit selskab. Med den jyske natur, som festens nærmeste nabo, er mulighederne næsten uendelige. Restauranten på Haraldskær ligger nemlig i læ ved de grønne bøge og snoede stier. Det mener vi, giver de perfekte rammer til det en uforglemmelig aften i godt selskab.
Rummelig restaurant i trekantområdet
Med en restaurant, der har så fantastiske rammer som Haraldskær, er vi forpligtet til at levere spiseoplevelser, der går ud over det usædvanlige. Det er vi heldigvis i stand til - takket være vores dygtige kokke og enestående netværk af lokale leverandører.
Restauranten på Haraldskær befinder sig nemlig midt i en kontrastfyldt natur. Her kan kokkene slå deres kulinariske evner løs i vådområder, skove, ådale, klitter, søer og meget mere. Derfor er det også oplagt at omfavne egnens spisekamre, bønder og producenter. Vi kender derfor også vores leverandører, og det giver nærvær på tallerkenen. Vi får blandt andet blåbær fra Knud, oste fra Ryon på Elmegaarden i Sommersted, kyllinger fra Hopballe Mølle, og sådan kunne vi blive ved.
I restauranten på Haraldskær brænder vi derfor for at vise dig det bedste, som de danske, naturlige omgivelser kan byde på. Og det er ikke småting.
Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.
Kontakt restauranten
+45 7649 6000
Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Weekend og helligdage 07.30-10.00
Aften
Man-lør 18.00-22.00
(Køkkenet lukker kl. 21.00)