Dansk
Grød er andet end kedelig klistret havregrød, og siden en ung iværksætter i 2011 åbnede Danmarks første grødbar på Nørrebro i København med det velvalgte navn Grød, har fænomenet spredt sig, og grød er i dag blevet en ”smart” spise.
Sammen med en af vores dygtige kokke kan I blive klogere på grød og lære, hvordan I laver grød, der både er lækker, delikat og alsidig. Grøden tilberedes naturligvis over bålets varmende flammer.
Grøden er båret af de gamle kornsorter fra Gyldenlund ved Give, økologiske og sæsonbetonede grøntsager og røget ost fra Elmegården ved Haderslev. I koger grøden på bouillon.
Når grøden er færdig, nyder I den foran bålstedet ved Orangeriet. Bliver det for koldt, kan I varme jer under tæpperne eller trække indenfor.
Tid: ½ - 1 time
Periode: Hele året
Antal deltagere: Min. 6
Pris: Kr. 149,- inkl. moms pr. gæst
Er I færre end 6 personer? Spørg for alternativ løsning.
Book Grød på:
+45 7649 6000 eller har@sinatur.dk
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold