091216 Haraldskaer Vinterretter Hovedret Sovs
  1. Møde & konference
  2. Haraldskær /
  3. Møde & konference /
  4. Forplejning

Forplejning

Vi tilbyder fantastisk forplejning


Frokost og forplejning betyder meget, når dagens helhedsindtryk skal dannes, og det tager vi alvorligt. Det unikke ved Haraldskær slutter slet ikke ved vores bygninger og beliggenhed, for egnen omkring den gamle herregård byder nemlig også på helt enestående smagsoplevelser. På Haraldskær kan du nemlig opleve smagen af Vejle Ådal.

Vi bruger lokale og primært økologiske råvarer, og årstiderne afspejler sig altid i menuen. Vi er så heldige at have nogle af Danmarks dygtigste bønder og producenter på vores dørtrin, som det altid er en fornøjelse at handle med. Vi kender nemlig dem og deres produkter indgående, og vi ved, hvorfor kyllingerne fra Hopballe er noget helt særligt. Vi ved, hvorfor ostene fra Elmegaarden i Sommersted måske er Danmarks bedste, og vi ved, hvorfor Knuds blåbær altid er enestående i smagen.

Vi glæder os til at give dig smagen af Vejle Ådal.

Sølvmærket i økologi

Sølvmærket i økologi

Vi er stolte af, at vores køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Økologi er godt, fordi det er med til at sikre en ren og rig natur, og vi laver alt ud fra en tanke om at passe på naturen. Det betyder, at vi har et benhårdt fokus på at undgå madspild, at vi altid laver maden af lokale råvarer, og at vi bruger de råvarer, som er i sæson.

Når vi kan finde fantastiske og økologiske råvarer i lokalområdet, er det meningsløst at importere langvejs fra og på den måde også belaste miljøet unødvendigt. 

Vi du have økologisk og god forplejning til dine næste dagsmøder, heldagsmøder, døgnmøder og konferencer? Send os en mail, giv os kald, eller kig forbi til en snak og en kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold