Dansk
Vi bruger ‘Sydfynske Lam’ fra Hjelholt i Gudme. Lammene er af en kødfuld race med flot fedtsætning, og kødet er et udpræget kvalitetsprodukt. Vores svinekød er ‘Gourmetgris’ fra Svendborg, hvor grisene er nøje udvalgt fra gårde i lokalområdet. Efter slagtning får kødet lov til at krogmodne, og de stykker, vi får, altid er fulde af god smag og flotte marmoreringer. Al vores kødpålæg til morgenbordet kommer fra et lille økologisk slagteri, og vi har endda fået fremstillet vores egen økologiske hotdog-pølse i samarbejde med Steensgaard Principlandbrug.
I sæsonen henter vi dagligt friskopgravede frilandskartofler hos kartoffelfanatikeren Regnar, som bor et par kilometer nede ad vejen. Hvert år får vi økologisk æblemost fra de gode folk i Vedelshave, og vores koldpressede rapsolie, som vi bruger til salater og dressinger, får vi fra Peter på Vestfyn.
Med de fantastiske leverandører er det alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender både bønderne, slagterne, avlerne og deres produkter indgående. Vi tør godt love, at vores omgivelser, vores køkken og ikke mindst vores råvarer gør et besøg på restauranten på Gl. Avernæs til en oplevelse, du ikke kan få andre steder.
Hos Sinatur Hotel & Konference finder du ingen oksekød på vores konferencemenuer, men det kan tilvælges for dem, der foretrækker det. Ønsker du, at der serveres oksekød, beder vi dig om at betale et klimatillæg på 25 kr. pr. kuvert. Klimatillægget donerer vi ubeskåret til Den Danske Naturfond, som investerer pengene i skov.
Oksekødet får vi fra Spis Min Gris, der stiller ekstra krav til dyrevelfærd, aftager alene kvæg fra mælkeproduktionen og samarbejder med klimabevidste landmænd. Dyrene aflives på den gård, hvor de har levet et godt og naturligt liv og haft mulighed for, at udvikle deres instinkter.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold