Frokost 1
  1. Møde & konference
  2. Frederiksdal /
  3. Møde & konference /
  4. Forplejning

Forplejning

Vi går op i jeres forplejning


Uanset hvor glimrende jeres oplæg og faglige indhold ellers måtte være, er det næsten uundgåeligt, at deltagernes tanker på et tidspunkt vandrer mod de kommende måltider. Det ved vi, og vi tager forplejningen alvorligt - for det er vores ansvar, når vi har jeres velbefindende i vores varetægt. Maden betyder nemlig noget for helhedsindtrykket af dagen, og den del skal vi nok love at løfte.

Sølvmærket i økologi

Sølvmærket i økologi

Vi er stolte af, at vores køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi laver alt ud fra en tanke om bæredygtighed. Det betyder, at vi har et benhårdt fokus på at undgå madspild, at vi altid laver maden af lokale råvarer, og at vi bruger de råvarer, som er i sæson.

Pluk-selv råvarer

Pluk-selv råvarer

Nå ja, så dyrker vi også selv lidt råvarer i vores urtehave og bistader, og plukker løs af vores blomme- og æbletræer. Honningen er ikke kun god på morgenbrødet, men gør sig godt i sirup, dressinger og bagværk.

Vi du have økologisk forplejning med fokus på bæredygtighed til dine næste dagsmøder, heldagsmøder, døgnmøder og konferencer? Send os en mail, giv os kald, eller kig forbi til en snak og en kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

Book selv dit møde eller konferenceophold

Få hjælp til booking af møder og konferencer

Booking af værelser eller ophold